ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

private-transfers-easycab

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Ως εταιρία υψηλών προδιαγραφών ιδιωτικής μετακίνησης, αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και ασφάλεια, την μεταφορά στελεχών επιχειρήσεων για την εξυπηρέτηση κάθε είδους επαγγελματικής ανάγκης και δραστηριότητα τους.

romaiki-agora-athina2

ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

Η EasyCab έχει την χαρά να σας γνωρίσει κάποιους από τους πιο αντιπροσωπευτικούς προορισμούς της σύγχρονης Ελλάδας, όπως αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, μνημεία καθώς και παραδοσιακούς, ταξιδιωτικούς και τουριστικούς προορισμούς, περνώντας μέσα από μαγευτικές διαδρομές της φύσης και του αστικού τοπίου.

private transfers easycab

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η EasyCab σας παρέχει τη δυνατότητα να μισθώσετε όχημα για τις κάθε είδους προσωπικές ή οικογενειακές σας μετακινήσεις ( ψυχαγωγικές, ιατρικές, μετακινήσεις παιδιών ή ηλικιωμένων κτλ ). Κάντε τις υποχρεώσεις σας να φαίνονται … παιχνιδάκι, και αφήστε το άγχος των μετακινήσεων στην πόλη να γίνει απλά παρελθόν.

Στα οχήματα μας υπάρχει δυνατότητα παροχής παιδικού καθίσματος για την ασφάλεια των παιδιών.

Επιπλέον, οι οδηγοί μας μπορούν να σας προτείνουν επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντος κατά μήκος της διαδρομής σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τον διαθέσιμο χρόνο σας.

family-at-airport-with-luggage-1024x674

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Εάν έρχεστε από ταξίδι ή μόλις… ξεκινάτε γι’ αυτό, διαθέτουμε τα μέσα για να κάνουμε εύκολες τις μετακινήσεις σας.  Αναλαμβάνουμε τις διαδρομές σας από και προς Αεροδρόμιο, Λιμάνια, Λεωφορεία, Μαρίνες, Σταθμούς Τραίνων κτλ ή σε οποιοδήποτε άλλο προορισμό επιθυμείτε στην Αθήνα καθώς και σε όλη την Ελλάδα όλο το 24ωρο.